Lokaal weer: °C Lokale tijd: :

Op wintersport naar Vrchlabi

Skigebied Vrchlabi

Skigebied Vrchlabi

Dit charmante bergplaatsje biedt alles om een leuke wintersportvakantie te beleven. Restaurants, weinstubes, disco's en leuke winkels zijn in het stadje aanwezig. Het skigebied Herlikovice ligt op 4 km van Vrchlabi aan de weg richting het grootste skigebied van Tsjechië, Spindleruv Mlyn. In Herlikovice vindt u drie lange afdalingen.

Er zijn goed geprepareerde zwarte, rode en blauwe afdalingen. Dit maakt Herlikovice voor alle type skiërs geschikt. Wie dit niet genoeg vindt kan per bus naar Spindleruv Mlyn dat slechts op 15 kilometer afstand ligt.

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Contact

Waarom Big-Foot?

  • On-line touroperator
  • Low cost vakantiereizen
  • Klantgerichtheid en service
  • Mooiste accommodaties

BIG FOOT Vakantiereizen organiseert wintersport vakanties naar Tsjechië. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit huizen, pensions, hotels en appartementen. Deze zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen en families. Ook zijn er accommodaties welke bij uitstek geschikt zijn voor studenten.


Tsjechië is sneeuwzeker van december tot april. De skigebieden zijn kindvriendelijk en daardoor is Tsjechië ook een zeer geschikte wintersportbestemming voor gezinnen. Ook de après-ski is goed verzorgd!


Eten en drinken is in Tsjechië nog steeds erg goedkoop. U gaat 's avonds uit eten voor €10-15 per persoon en een drankje op de piste kost ca. 25 Kc (ongeveer €1,-). Skiën in Tsjechië is een goed alternatief voor de Alpenlanden om uw wintersport vakantie betaalbaar te houden.