Lokaal weer: °C Lokale tijd: :

Op wintersport naar Spindleruv Mlyn

Skigebied Spindleruv Mlyn

Skigebied Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn bevindt zich in het hart van het Reuzengebergte. Het behoort tot de grotere wintersportdorpen van Tsjechië. In Spindleruv Mlyn zijn veel pensions, grote hotels en appartementen te vinden. Toch heeft het dorp haar authentieke karakter niet verloren. Spindleruv Mlyn heeft een uitgebreid skigebied met moderne stoeltjes- en sleepliften. In totaal heeft het skigebied 25 km aan skipistes.

Er zijn diverse afdalingen, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters en ook voor snowboarders zijn de pistes een ware uitdaging. Spindleruv Mlyn is populair bij de toeristen vanwege de vele restaurantjes, kroegen en discotheken. Ook heeft Spindleruv Mlyn uitgebreide après-ski-mogelijkheden.

Het gebied biedt goede tot zeer goede mogelijkheden voor skiën en langlaufen

Het gebied heeft zowel vele mogelijkheden voor skiërs als voor langlauf. Het gebied ligt 720 tot 1310 meter boven de zeespiegel en het seizoen loopt van december tot april. Bezoekers van Spindleruv Mlyn zullen 91 km aan langlaufloipes aantreffen.

Liften en pistes

Hoogte Skiliften (in totaal 17) Skipistes (totaal 24,2 km)
 715- 1310m   11 sleepliften   3,2 km zwarte pistes
    6 stoeltjesliften   14 km rode pistes
    0 cabineliften   7 km blauwe pistes
  • afdalingen voor beginners en gevorderden
  • groot snowboard park
  • gratis skibus met verschillende opstappunten in Spindleruv
  • veel langlaufmogelijkheden
  • 91 km aan geprepareerde loipes
Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Contact

Waarom Big-Foot?

  • On-line touroperator
  • Low cost vakantiereizen
  • Klantgerichtheid en service
  • Mooiste accommodaties

BIG FOOT Vakantiereizen organiseert wintersport vakanties naar Tsjechië. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit huizen, pensions, hotels en appartementen. Deze zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen en families. Ook zijn er accommodaties welke bij uitstek geschikt zijn voor studenten.


Tsjechië is sneeuwzeker van december tot april. De skigebieden zijn kindvriendelijk en daardoor is Tsjechië ook een zeer geschikte wintersportbestemming voor gezinnen. Ook de après-ski is goed verzorgd!


Eten en drinken is in Tsjechië nog steeds erg goedkoop. U gaat 's avonds uit eten voor €10-15 per persoon en een drankje op de piste kost ca. 25 Kc (ongeveer €1,-). Skiën in Tsjechië is een goed alternatief voor de Alpenlanden om uw wintersport vakantie betaalbaar te houden.