Lokaal weer: °C Lokale tijd: :

Skigebieden Reuzengebergte

Skigebieden Reuzengebergte

Skigebieden Reuzengebergte

BIG FOOT Vakantiereizen biedt een compleet verzorgde wintersport vakantie naar vijf bestemmingen in het Reuzengebergte (Spindleruv Mlyn, Harrachov, Rokytnice, Pec pod Snezkou, Janske Lazne en Vrchlabi). Hier liggen de populairste en bekendste skigebieden van Tsjechië op slechts 950 km vanaf Utrecht.

 Hoewel het Reuzengebergte niet zo hoog ligt, zorgt het landklimaat van december tot april voor een dik pak sneeuw. Er zijn volop wintersport mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. De pistes zijn goed geprepareerd en uitgerust met moderne liften.

Dit schitterende berggebied is sinds 1962 een beschermd Nationaal Park. Hoewel qua oppervlakte relatief klein (60 bij 20 km), heeft het Reuzengebergte de allure van een hooggebergte door haar kale toppen, ravijnen, diepe, beboste rivierdalen, bergweiden en watervallen.

Skigebied Harrachov

Skigebied Spindleruv Mlyn

Skigebied Rokytnice nad Jizerou

Skigebied Pec pod Snezkou

Skigebied Janske Lazne

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Contact

Waarom Big-Foot?

  • On-line touroperator
  • Low cost vakantiereizen
  • Klantgerichtheid en service
  • Mooiste accommodaties

BIG FOOT Vakantiereizen organiseert wintersport vakanties naar Tsjechië. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit huizen, pensions, hotels en appartementen. Deze zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen en families. Ook zijn er accommodaties welke bij uitstek geschikt zijn voor studenten.


Tsjechië is sneeuwzeker van december tot april. De skigebieden zijn kindvriendelijk en daardoor is Tsjechië ook een zeer geschikte wintersportbestemming voor gezinnen. Ook de après-ski is goed verzorgd!


Eten en drinken is in Tsjechië nog steeds erg goedkoop. U gaat 's avonds uit eten voor €10-15 per persoon en een drankje op de piste kost ca. 25 Kc (ongeveer €1,-). Skiën in Tsjechië is een goed alternatief voor de Alpenlanden om uw wintersport vakantie betaalbaar te houden.