Lokaal weer: °C Lokale tijd: :

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen

 

Een aantal keren per jaar brengen wij een Nieuwsbrief uit. Hierin zijn oa. opgenomen de laatste ontwikkelingen in de skigebieden en de nieuwste accommodaties. Ook worden hierin speciale aanbiedingen vermeld.

De nieuwsbrief versturen wij slechts een aantal keren per jaar. Dus geen spam of een overvolle mailbox. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via onderstaande button. Afmelden is ten alle tijden eenvoudig mogelijk via de uitschrijflink onderaan iedere Nieuwsbrief.

 

 

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Contact

Waarom Big-Foot?

  • On-line touroperator
  • Low cost vakantiereizen
  • Klantgerichtheid en service
  • Mooiste accommodaties

BIG FOOT Vakantiereizen organiseert wintersport vakanties naar Tsjechië. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit huizen, pensions, hotels en appartementen. Deze zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen en families. Ook zijn er accommodaties welke bij uitstek geschikt zijn voor studenten.


Tsjechië is sneeuwzeker van december tot april. De skigebieden zijn kindvriendelijk en daardoor is Tsjechië ook een zeer geschikte wintersportbestemming voor gezinnen. Ook de après-ski is goed verzorgd!


Eten en drinken is in Tsjechië nog steeds erg goedkoop. U gaat 's avonds uit eten voor €10-15 per persoon en een drankje op de piste kost ca. 25 Kc (ongeveer €1,-). Skiën in Tsjechië is een goed alternatief voor de Alpenlanden om uw wintersport vakantie betaalbaar te houden.