Lokaal weer: °C Lokale tijd: :

Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators

Garantiefonds

Garantiefonds

Met Big Foot Vakantiereizen gaat u gegarandeerd op reis. Big Foot Vakantiereizen is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. 
De Stichting GGTO staat ervoor garant dat het reeds betaalde deel van de reissom wordt teruggestort indien de touroperator in financieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór het vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15 per boeking (tot een bedrag van € 10.000) aan het Garantiefonds betaald. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. 
De garantie wordt alleen geboden op pakketreizen, dat wil zeggen samengestelde reizen. De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van accommodaties, skidiensten of bustickets. Voor dergelijke boekingen brengt Big Foot Vakantiereizen dus ook geen klantenbijdrage in rekening.
Deze garantieregeling is van kracht op alle pakketreizen welke zijn afgesloten na 1 september 2015.
Lees meer over deze garantieregeling op de website van GGTO.

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Contact

Waarom Big-Foot?

  • On-line touroperator
  • Low cost vakantiereizen
  • Klantgerichtheid en service
  • Mooiste accommodaties

BIG FOOT Vakantiereizen organiseert wintersport vakanties naar Tsjechië. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit huizen, pensions, hotels en appartementen. Deze zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen en families. Ook zijn er accommodaties welke bij uitstek geschikt zijn voor studenten.


Tsjechië is sneeuwzeker van december tot april. De skigebieden zijn kindvriendelijk en daardoor is Tsjechië ook een zeer geschikte wintersportbestemming voor gezinnen. Ook de après-ski is goed verzorgd!


Eten en drinken is in Tsjechië nog steeds erg goedkoop. U gaat 's avonds uit eten voor €10-15 per persoon en een drankje op de piste kost ca. 25 Kc (ongeveer €1,-). Skiën in Tsjechië is een goed alternatief voor de Alpenlanden om uw wintersport vakantie betaalbaar te houden.