Ga goed verzekerd op reis met een verzekering van de Europeesche

Logo Europeesche verzekeringen

Een vakantie is om van te genieten. Een goede verzekering mag daarbij niet ontbreken. Met een verzekering van de Europeesche bent u uitstekend verzekerd. De verzekeringen bieden u een optimale dekkingvoor financiële risico's. Bovendien staat in geval van nood de alarmcentrale SOS internationaal 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt kiezen uit kort of langlopende verzekeringen welke u online kunt afsluiten.

 

Klik op de verzekering waar u meer informatie over wilt hebben.

Aflopende / Kortlopende Reisverzekering

De Aflopende of Kortlopende Reisverzekering is een reisverzekering die u afsluit voor de tijd dat u op vakantie of (zaken)reis bent. De Kortlopende Reisverzekering is ideaal voor als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis.

Uitbreidingen voor nóg meer zekerheid

Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden.

Complete basisdekking

De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Aflopende Annuleringsverzekering

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Toch laten veel mensen het bij last-minute boekingen dit nog wel eens achterwege. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Een zeer complete verzekering

Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.
Een zéér complete verzekering dus. Van de Europeesche mag u dat verwachten. De Europeesche is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Kies hoe ver u wilt gaan

U kiest zelf uw vakantiebestemming. Kies ook hoe uw Aflopende Annuleringsverzekering is samengesteld:

  • Annulering: alle niet gebruikte vakantiedagen worden vergoed
  • Garantie-Annulering: de hele reissom wordt vergoed
  • Uitbreidingen: waarnemer en Samengestelde Reis

Reis- en Annuleringsverzekering afsluiten

Soort verzekering Voorwaarden verzekering afsluiten
Aflopende Annuleringsverzekering voorwaarden (PDF) afsluiten
Aflopende Reisverzekering voorwaarden (PDF) afsluiten